Egogenre, mooi blogwoord!

historischemargrietIn mijn blog “7 tips voor een succesvolle zakelijke blog” schrijf ik dat gortdroge onderwerpen aantrekkelijk kunnen worden gemaakt met een persoonlijke noot (tip 4). De ombudsvrouw van De Volkskrant meldt hetzelfde in haar artikel “Journalisten krijgen steeds meer een gezicht” van zaterdag 28 februari.

Lees deze blog

Zeven tips voor een succesvolle zakelijke blog

schrijvenisschrappenEen zakelijke blog trekt klanten naar je website en vergroot je kans op online succes. Maar dan moet je wel gaan schrijven. Met deze 7 tips in je achterhoofd gaat het je lukken!

1. Deel jouw kennis met je klant

Wees niet bang om iets weg te geven. Hiermee wek je vertrouwen en zullen klanten jou gaan zien als expert. Bij een expert zullen ze graag terug komen.
Lees deze blog

Hebberig van een webinar

hebberig

Zaterdag 23 november zat ik achter de laptop voor mijn eerste webinar. Het woord alleen al zorgde voor hooggespannen verwachtingen. Laat het eens over je tong rollen: w e b i n a r…. Als tekstschrijver raak je daar gewoon een beetje opgewonden van. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Zou ik de spreker zien? Zou hij mij ook kunnen zien? Ik had mij geïnstalleerd in de kamer van mijn zoon, aan zijn overvolle bureau. De afgekloven pennen en kauwgum opzij geschoven. De deur op slot gedaan zodat er geen kinderen binnen konden komen om dingen te vragen die voor een moeder belangrijk zijn om te beantwoorden, maar niet voor een tekstschrijver.

Lees deze blog