Persberichten

 

persberichtenBereikt uw bedrijf binnenkort een mijlpaal? Of lanceert u een nieuw product? Met een nieuwsbericht in de krant zorgt u voor gratis publiciteit. Zorg ervoor dat uw nieuws opvalt tussen de tientallen persberichten die een redacteur per dag ontvangt. 
 

Free publicity verwerven

Niet betalen om in een krant of tijdschrift te komen. Nog niet zo lang geleden was dat erg moeilijk. De journalisten op de redacties schreven de stukken liever zelf. Ze moesten het dan wel de moeite waard vinden om langs te komen of contact op te nemen. Nu tijd en mankracht schaars is, plaatsen kranten en tijdschriften graag kant en klare artikelen. Ze moeten dan natuurlijk wel goed geschreven zijn. Ik help u graag deze free publicity te verwerven.
 

Advertorial

Een andere manier om publiciteit te genereren is door een advertorial te plaatsen in een krant of tijdschrift. Dit is een advertentie die er uitziet als een nieuwsbericht. Vaak slaan lezers advertenties over omdat ze niet direct op zoek zijn naar een nieuw product. Door de inhoud te verpakken in een wetenswaardige tekst kunt u veel meer lezers bereiken. Wilt u hierover meer weten? Bel me.