Zakelijk bloggen

kladblok op laptop kleinWaarom bloggen? 

Blog is de afkorting van weblog, een plek op het internet waar regelmatig artikelen worden geplaatst. Op de website van uw bedrijf bijvoorbeeld. In korte artikelen kunt u vertellen over nieuwe ontwikkelingen op uw vakgebied. Of geef eens wat handige tips weg. Lezers waarderen dat en onthouden uw naam. Misschien hebben ze u in de toekomst nog eens nodig. Dan heeft u een klant erbij. Door te bloggen zorgt u voor vertrouwen.

Regelmaat.

Plaats regelmatig nieuwe, unieke content (inhoud) op uw website. Daardoor wordt deze dynamisch, iets wat belangrijk is voor terugkerende bezoekers maar ook voor de zoekmachines. Hierdoor kan uw website hoger in de zoekresultaten terecht komen.

Marketinginstrument

Een blog is een soort tussenvorm tussen een statische, informatieve webpagina en een actief internetforum. Als de inhoud van de blog goed is, dan is het een heel krachtig marketinginstrument. Geen tekstschrijver in dienst die voor uw bedrijf kan bloggen? Ik schrijf zakelijke blogs met daarin de opinie of visie van uw organisatie op een vlotte manier verwerkt.

Hoe dan?

Vaak krijg ik de vraag hoe ik dat doe. Want ik kan toch niet alles weten van elk bedrijf? Dat klopt. Maar gelukkig ben ik een nieuwsgierig persoon met een brede belangstelling. Ik vind heel veel dingen interessant en heb een uitgebreide werkervaring. Voordat ik mijn tekstbureau begon was ik procurement engineer, planner en lerares Nederlands. Ook heb ik jaren in het buitenland gewoond. En wat ik niet weet, dat zoek ik uit. Ik doe research en blijf doorvragen totdat ik het zelf snap.

Proefabonnement

Nieuwsgierig geworden? U kunt vrijblijvend een proefabonnement aanvragen. Voor €175,00 krijgt u drie blogs (normale prijs is €225,00). De onderwerpen bepalen we in overleg.

 

Neem nu contact op voor een proefabonnement.